Seminars

Omdat de technologische ontwikkelingen in de AV-industrie nooit stilstaan, is het voor de AV-professional van essentieel belang om up-to-date te blijven. Daarom organiseert Audio XL ook deze herfst weer een aantal praktijkgerichte seminaries over de volgende onderwerpen:

 1. Audio Design Training
  7 + 8 Maart - Audio XL Nederland, Krommewetering 21, 3543 AP Utrecht, NL
  14 + 15 Maart - Retail Detail Antwerpen, Meir 87, 2000 Antwerpen, BE

  Deze training is bedoeld voor systeem engineers, consultants, en andere AV professionals die hun kennis willen vergroten van professionele audio systemen voor permanente installatie. Onze trainer Walter van Zijl loopt met u het gehele audiosysteem door van bron tot luidspreker. Onder andere oplossingen voor multi-zone systemen en AV-conferencing komen aan de orde. Denk hierbij de keuze juiste van de luidspreker, versterkervermogen, processing en eventuele microfoons. 
 2. Audio architect Training
  11  + 12 April - Audio XL Nederland, Krommewetering 21, 3543 AP Utrecht, NL
  18 + 19 April - Retail Detail Antwerpen, Meir 87, 2000 Antwerpen, BE
  Theoretische en praktische basiskennis voor het plannen, programmeren en beheren van een Soundweb London netwerk.
 3. AMX Designer Training
  4 + 5 April - Audio XL Nederland, Krommewetering 21, 3543 AP Utrecht, NL
  28 + 29 Maart - Retail Detail Antwerpen, Meir 87, 2000 Antwerpen, BE

  In deze cursus leert u SVSI-oplossingen te plannen voor de distributie van audio-, video- en besturingssignalen over een IP-netwerk. Plan een volledig systeem in verschillende oefendelen en leer over de netwerkvereisten.. 
 4. AMX Technical Networked AV /
  8 April - Audio XL Nederland, Krommewetering 21, 3543 AP Utrecht, NL
  9 Mei - Retail Detail Antwerpen, Meir 87, 2000 Antwerpen, BE

  Deze cursus behandelt de basis voor het werken met een Networked-AV-systeem van HARMAN. In deze cursus maakt u kennis met de basisbouwstenen van een NAV-systeem, de gebruikelijke aansluitingen op onze NAV-producten, het aansluiten van uw Mac of pc op een systeem en een overzicht van de HARMAN N-Able inbedrijfstellingssoftware.
 5. AMX Programmer 1
  17 tm 20 April - Audio XL Nederland, Krommewetering 21, 3543 AP Utrecht, NL
  22 tm 25 Mei - Retail Detail Antwerpen, Meir 87, 2000 Antwerpen, BE

  Basiscursus over de ontwikkeling van AMX-besturingen. Interfaceontwerp, evaluatie van statusberichten en modulecommunicatie met fabrikanten van derden.

Inschrijving

Om onze planning te vergemakkelijken, vragen wij u vriendelijk zich te registreren met uw naam, e-mail adres, bedrijf en eventueel klantnummer. Uw gegevens zullen alleen worden gebruikt voor communicatie over de seminars. E-mail voor inschrijving.

© Copyright 2022 · Audio Pro Heilbronn, all rights reserved · Contactformulier · Privacyerklaring · Verkoopvoorwaarden  ·  Imprint

Designed with ‌

Offline Website Maker